Ενημέρωση από δράσεις για την 11η Ιούνη

Η 11η Ιούνη, ορισμένη ημέρα διεθνούς αλληλεγγύης στους Eric McDavid και Marie Mason, και σε όλους τους αναρχικούς κρατούμενους με μακροχρόνιες ποινές, είναι μια ακόμα μέρα που μας θυμίζει τους φυλακισμένους, αυτούς που μετατρέπουν τον λόγο σε πράξη και ρισκάρουν την ελευθερία τους για την καταστροφή του υπάρχοντος. Έτσι, στα πλαίσια της ημέρας αυτής, σε αρκετές πόλεις της ελλάδας έγιναν δράσεις.  Πιο συγκεκριμένα,

– στην Θεσσαλονίκη, η Αναρχική Συλλογικότητα Μαύρο/Πράσινο πραγματοποίησε το πρωί της 11ης Ιούνη μικροφωνική στο κέντρο της πόλης, και το απόγευμα εκδήλωση-συζήτηση με θέμα “Το ιστορικό του ALF και ELF κινήματος στην Αμερική και οι υποθέσεις των Eric McDavid και Marie Mason”, στην κατάληψη Terra Incognita. Στην μικροφωνική είχε καλέσει και η Terra Incognita με αφίσα.

IMGP1718

IMGP1725

IMGP1726

IMGP1723

– στα Χανιά, οι Αλογόμυγες έκαναν μικροφωνική και προβολή βίντεο για τους φυλακισμένους αγωνιστές για την απελευθέρωση των ζώων και της γης στην πλατεία Σπλάντζια.

20140610_201626

– στην Αθήνα, Αλληλέγγυοι Αναρχικοί στο πλαίσιο της 11ης Ιούνη, έγινε ανάρτηση πανό επί της Πατησίων στην Αθήνα και αναγραφή συνθήματος αλληλεγγύης. Επίσης έγινε ενημέρωση επί του θέματος στο αυτοδιαχειριζόμενο ραδιόφωνο 98fm – Ραδιοζώνες Ανατρεπτικής Έκφρασης.

R1-04368-0032R1-04368-0033

– στην Λάρισα πραγματοποιήθηκε μικροφωνική και μοίρασμα κειμένων. (θα ακολουθήσουν φωτογραφίες)

– στην Μυτιλήνη αναρτήθηκε πανό και έγινε αφισοκόλληση.

DSC_0047pano-1024x576

– στην Πάτρα αναρτήθηκε πανό στο Παράρτημα.

11 Ιούνη Πάτρα

 

– στον Βόλο έγινε αφισοκόλληση, ενώ στις 14 Ιούνη, στο πλαίσιο των γενεθλιών για τα 3 χρόνια της Κατάληψης Τερμίτα, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με το Μαύρο/Πράσινο με θέμα το ιστορικό του ALF και ELF και τις υποθέσεις της Marie και του Eric.

Τέλος, βγήκε και κολλήθηκε κοινή αφίσα, συνδιαμορφωμένη από το Μαύρο/Πράσινο από την Θεσσαλονίκη, τις Αλογόμυγες από την Κρήτη, και συντρόφισσες και συντρόφους από Βόλο, Λάρισα και Αθήνα. Αφίσες κολλήθηκαν στις παραπάνω πόλεις, καθώς και στην Καβάλα, στην Ξάνθη και στην Μυτιλήνη.

1-01

Είναι καιρός να δείξουμε την έμπρακτη αλληλεγγύη μας στους φυλακισμένους αναρχικούς, καθημερινά και χωρίς συμβιβασμούς. Γιατί αν ξεχάσουμε τους αιχμαλώτους αυτού του μαινόμενου πολέμου, στο τέλος θα ξεχάσουμε και τον ίδιο τον πόλεμο.

Ανυποχώρητος αγώνας για την Ολική Απελευθέρωση και την Αναρχία

Αναρχική Συλλογικότητα Μαύρο/Πράσινο

 

Comments are closed.