Ανακοίνωση σχετικά με την “απόπειρα εμπρησμού” της κατάληψης Terra Incognita

ÄéáöÜíåéá 1

Οι φλόγες σας καίνε μέσα μας.
Ξημερώματα Σαββάτου 19 Δεκέμβρη, η κατάληψη Terra Incognita γίνεται στόχος παρακρατικής επίθεσης. Άγνωστοι προβαίνουν σε “απόπειρα” εμπρησμού της εισόδου του κτιρίου, κίνηση που γίνεται αντιληπτή απο μέλη της κατάληψης. Στην είσοδο βρέθηκαν δύο γκαζάκια που δεν έσκασαν και μια ισχνή εστία φωτιάς. Μια μέρα πρίν αντίστοιχη επίθεση δέχθηκε και το Αυτόνομο Στέκι στη Ζωοδόχου Πηγής στην Αθήνα.

Η απόπειρα επίθεσης σε βάρος μας έρχεται να προστεθεί στην επίθεση που δέχθηκε η κατάληψη Libertatia, της οποίας την ευθύνη ανέλαβαν οι Ανένταχτοι Μαίανδροι Εθνικιστές, μια φασιστική φράξια που κινείται υπο τον έλεγχο του νεοναζί Περίανδρου Ανδρουτσόπουλου και της Ελληνικής Αστυνομίας, αναλαμβάνοντας πλέον το επιχειρησιακό σκέλος του επίσημου παρα-κράτους.

Καθάρματα σαν τον Ανδρουτσόπουλο και τους υποτακτικούς του, χρόνια τώρα καμαρώνουν για την ριζοσπαστικοποίηση του εθνικιστικού χώρου. Είναι οι ίδιοι, που πλάϊ στο συνάφι του χρυσαυγίτη Χρυσομάλλη-περιφεριακού συμβούλου Θεσ/νίκης και επίσημου συνδέσμου μεταξύ των φασιστών και των μπάτσων, επιχειρούν να ανακόψουν τον κόσμο του αγώνα.

Εμείς το μόνο που μπορούμε να εγγυηθούμε είναι η αδιάλλακτη θέση υπεράσπισης των αγώνων μας ενάντια στο κράτος και το κεφάλαιο. Ενάντια σε κάθε μορφή εξουσίας.

Όσο για τους υπαίτιους της “επίθεσης”, όποιοι και αν είναι:
πάρτε μια βαθιά ανάσα για όσα θα ακολουθήσουν.

Το δίκιο το έχουν οι εξεγερμένοι…

Αλληλεγγύη σε όλο τον κόσμο του αγώνα που στοχοποιείται απο το παρα-κράτος.

Κατάληψη Terra Incognita

Αναρχική συλλογικότητα Μαύρο/Πράσινο

Τυπογραφική κολλεκτίβα Druck!

Terra screen printing team