Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον αναρχικό Θ. Χατζηαγγέλου στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης

7/9/2013 ΔΕΘ

Για άλλη μία χρονιά πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη ένα από τα μεγαλύτερα καπιταλιστικά «πανηγύρια». Μπάτσοι παντού, ασφυκτικοί έλεγχοι παντού. Η Θεσσαλονίκη αστυνομοκρατείται λόγω των διαδηλώσεων, ενώ ήδη έχει προηγηθεί η εκκένωση της κατάληψης Ορφανοτροφείου με την εισβολή κάθε λογής μπάτσων. Απολογισμός μετά τις διαδηλώσεις : ξυλοκοπημένοι διαδηλωτές, περίπου 120 προσαγωγές και η δημιουργία ενός κλίματος τρομοϋστερίας και πανικού στο κέντρο της πόλης. Πραγματοποιούνται 3 συλλήψεις, μία εκ των οποίων και του αναρχικού συντρόφου Θάνου Χατζηαγγέλου. Οδηγείται στη Γ.Α.Δ.Θ., όπου και αρνείται να δώσει αποτυπώματα με ό,τι αυτό συνεπάγεται… Ακολούθησε η βίαιη προσαγωγή και υποβολή του σε δακτυλοσκοπικό και φωτογραφικό έλεγχο.

Αντιλαμβανόμαστε ότι σήμερα, περισσότερο από ποτέ, οι αγώνες απαιτούν συστράτευση και αλληλεγγύη. Νιώθουμε συνεχώς την ανάγκη να δημιουργούμε τις δικές μας αδιαμεσολάβητες δομές και σχέσεις, βασισμένες στην αλληλεγγύη και στην συντροφικότητα, μέσα από τις οποίες προχωράμε σε αυτόν τον μαινόμενο πόλεμο ενάντια σε κάθε εξουσία.

Ως αναρχικοί-ες, δεν διαχωρίζουμε κανένα είδος εγκλεισμού, αναγνωρίζουμε τη σύνδεσή του με την εξουσία, γι’ αυτό και η αλληλεγγύη μας σε όλα τα όντα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής μας δράσης για την καταστροφή του υπάρχοντος συστήματος. Ο λόγος και οι πράξεις μας ενάντια σε κάθε είδος επιβολής, αιχμαλωσίας και εκμετάλλευσης πρέπει να είναι καθολικοί μέχρι να είμαστε όλοι ελεύθεροι.

Αλληλεγγύη σε όσους αγωνίζονται ενάντια σε έναν κόσμο εκμετάλλευσης και καταπίεσης.

ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ

Συγκέντρωση αλληλεγγύης

Παρασκευή 24 Απριλίου 11:00 δικαστήρια Θεσ/νίκης

Αναρχική συλλογικότητα Μαύρο/Πράσινο